Εταιρεία

Το 1961 ο Γεώργιος Κωνσταντόπουλος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. λειτουργεί την προσωπική του επιχείρηση μελέτης και κατασκευής ιδιωτικών και δημοσίων έργων με αξιόλογα δείγματα στην πόλη των Ιωαννίνων, την Περιφέρεια Ηπείρου αλλά και ανά την Ελλάδα. Κτιριακά έργα με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άρτιας αισθητικής όπως κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, αλλά και μελέτες δημοσίων έργων.

Από το 2000 η εταιρία Polis Development Ε.Ε. συνεχίζει το έργο του Γεωργίου Κωνσταντόπουλου με φυσικό διάδοχο τον υιό του Σπύρο Κωνσταντόπουλο Πολιτικό Μηχανικό. Η Τεχνική Εταιρεία Polis Development Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος ιδιωτικών οικοδομικών και δημοσίων έργων, το οποίο περιλαμβάνει μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων (κτήρια κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων) καθώς επίσης κατασκευή έργων δημοσίου χαρακτήρα και ενδιαφέροντος, όπως έργα οικοδομικά, υδραυλικά και οδοποιίας.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής προσφέρει μια πλήρη σειρά τεχνικών υπηρεσιών και προϊόντων.

Η επιλογή της τοποθεσίας, ο σύγχρονος σχεδιασμός, η άριστη ποιότητα υλικών δόμησης και η αυστηρή τήρηση των κανόνων που προβλέπονται από τους κανονισμούς αποτελούν τους βασικούς άξονες της πολιτικής που ακολουθεί η εταιρεία προκειμένου να δημιουργήσει έργα υψηλών προδιαγραφών.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, η συνεχής παρακολούθηση και επιμέλεια του κάθε έργου από τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας σε συνδυασμό με την πληθώρα των κατασκευών και την ποιότητα του αποτελέσματος, καθιστούν την τεχνική εταιρεία Polis Development Ε.Ε. σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ήπειρο.

Ένδειξη της ιδιαίτερης βαρύτητας που δίνεται από πλευράς της εταιρείας είναι ότι επιδιώκονται σταθερές συνεργασίες με επώνυμες, πιστοποιημένες εταιρείες στην προμήθεια των υλικών, καθώς και με αναγνωρισμένα για την εμπειρία τους συνεργεία.

Παράλληλα, ο σύγχρονος βιοκλιματικός σχεδιασμός του έργου με την κατάλληλη επιλογή υλικών –φιλικών προς το περιβάλλον- συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια ζωής του έργου.